Full-service onderhoud en revisie in binnen- en buitenland

Aandrijfsystemen

We zijn gespecialiseerd in het onderhouden, repareren, reviseren en testen van verschillende aandrijfsystemen, waaronder dieselmotoren, powerpacks, tractiemotoren en transmissies voor railtoepassingen in Europa. Zo zorgen we ervoor dat uw materieel efficiënt, effectief en betrouwbaar presteert en dat uw personen- en goederenvervoer tegen een zo laag mogelijke kostprijs gebeurt. Samen realiseren we het meest optimale rendement van uw vloot.

Van het uitbouwen van de motor op locatie tot aan de inbouw en alle mogelijke technische werkzaamheden: we verzorgen het gehele revisieproces. Hierbij geven we advies op maat, zodat reparaties, onderhoud en storingen op de juiste én gewenste manier worden opgelost. Omdat wij als geen ander weten dat tijd van onschatbare waarde is, beschikken we over een eigen storingsdienst, speciaal in het leven geroepen voor uiteenlopende servicewerkzaamheden waaronder diagnoses, storingen, proefdraaien en regulier onderhoud. Bij ons of bij u op locatie.

Onze professionals hebben in de loop der jaren hun kennis uitgebreid en werkervaring opgedaan met toonaangevende fabrikanten en merken, waaronder  MTU, Caterpillar, Mercedes, MAN, Cummins, Paccar (DAF), Deutz en MGO. Op transmissiegebied zijn ZF, Voith en Gmeinder veelvuldig gezien in onze werkplaats.

Neem contact met ons op

Dieselmotoren

Uw vloot altijd ‘on track’? Als klant wordt u volledig ontzorgd door ons. We houden ons bezig met remanufacturing en het onderhouden en professioneel herstellen van dieselmotoren. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Elke dieselmotor wordt uitvoerig getest op onze proefstand, met als resultaat: betrouwbare high-performance dieselmotoren.

Meer informatie »

Powerpacks

Beschikt uw materieel over powerpacks? Wij voeren onderhoud en revisie uit aan powerpacks in de railindustrie. We kijken samen met u naar het gewenste onderhoud, bieden advies en voeren vervolgens de werkzaamheden snel en efficiënt uit, zodat uw vloot binnen korte tijd weer succesvol wordt aangedreven door uw powerpack.

Meer informatie »

Transmissies

Functioneert een transmissie in uw aandrijflijn niet meer goed? Dan bent u bij DSP aan het juiste adres. We bieden maatwerk dienstverlening voor uiteenlopende type transmissies. Zo voeren we onderhoud uit aan transmissies en doen we revisiewerkzaamheden om transmissies weer in optimale staat te krijgen.

Meer informatie »
Copyright DSP © 2024 All Rights Reserved
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
|
Disclaimer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram