Onze grenzeloze service

Services

Wij nemen u graag het werk uit handen. Dat doen we met passie en uitgebreide kennis, zodat u zich volledig kunt richten op uw corebusiness: het efficiënt en comfortabel vervoeren van personen en goederen. Daarom hebben we een eigen buitendienst die bij u op locatie komt, doen we belast proefdraaien op onze eigen proefstand en leveren we nieuwe originele onderdelen voor uw spoorwegmaterieel.

Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring en voeren hun werk altijd met volle toewijding uit. Hierdoor kunnen wij op kwalitatief hoog niveau en met snelle doorlooptijden onze services bieden. We houden u graag op het juiste spoor, zoals dat hoort.

Neem contact met ons op

Monteur op locatie

Betrouwbaar en veilig functionerend materieel is cruciaal. Is uw dieselmotor , powerpack of transmissie aan onderhoud toe? Onze buitendienst komt graag bij u langs voor onderhoud, reparatie, revisie, diagnose en advies. Dit doen wij voor alle merken en types van zowel dieselmotoren, powerpacks als transmissies.

Meer informatie »

Proefdraaien

De prestaties van uw motoren meten? We beschikken in onze werkplaats over een hightech proefstand die is uitgerust met twee Power Test waterremmen en een mobiele superflow waterrem die zorgen voor een hoge mate van flexibiliteit. Bij het proefdraaien leveren we standaard een uitgebreid testrapport waarin belangrijke parameters worden benoemd. Doordat we alle data opslaan in ons systeem, heeft u altijd een precieze datahistorie en een productvolgsysteem op maat.

Meer informatie »

Diagnoses

Werkt uw aandrijfsysteem of bijbehorende componenten niet meer naar behoren? Onze monteurs voeren diagnoses uit bij u op locatie of in onze werkplaats. Van het stellen van algemene diagnoses tot het doen van schadediagnoses en functietesten. Samen brengen we in kaart waar eventuele gebreken vandaan komen en geven we passend advies om uw vloot weer op de rails te krijgen.

Meer informatie »

Onderdelen & engineering

Revisie bestaat vaak ook uit het plaatsen van nieuwe onderdelen in uw motoren. In ons magazijn hebben wij een grote verscheidenheid aan nieuwe en gereviseerde originele onderdelen voor motoren, componenten, compressoren en koelsystemen. Ook kunnen wij in onze eigen werkplaats onderdelen en pakkingen op maat maken indien deze niet meer leverbaar zijn. Dit doen wij met behulp van een lasersnijder, 3D-printer en machinale werkplaats.

Meer informatie »
Copyright DSP © 2024 All Rights Reserved
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
|
Disclaimer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram