Optimale service met onze eigen buitendienst

Monteur op locatie

Heeft uw materieel onderhoud of reparatie nodig? Het keuren, onderhouden, repareren en reviseren van materieel is echt specialistenwerk. Het vraagt om hoogwaardige techniek en goed opgeleide medewerkers die zorgen voor een betrouwbaar en veilig functionerend eindproduct. DSP voert revisies in eigen beheer uit en werkt uitsluitend met originele onderdelen.

Geen tijd of kans om naar ons toe te komen? Geen probleem. Voor service bij u op locatie beschikken we over een eigen buitendienst. Wij weten immers als geen ander dat niet elk materieel goed te vervoeren is. Op locatie voorzien wij u direct van het juiste advies en kunt u meekijken wat er scheelt aan uw materieel. Zo bespaart u tijd en kosten.

Monteur nodig?

Onze diensten

  • Diagnose 
  • (Deel)revisies
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Storingsdienst 

Voor elke situatie een optimale oplossing

Wij repareren alle merken en types van zowel dieselmotoren, powerpacks, transmissies en andere rail gerelateerde componenten zoals compressoren, turbo’s, koelsystemen en hydrauliek. Of het nu gaat om preventief of noodgedwongen onderhoud, deelrevisie, het afstellen van uw motoren of het verhelpen van storingen, voor elke situatie bieden wij de juiste oplossing en geven we passend advies.

De meest efficiënte manier van onderhoud

Dankzij ruim 20 jaar ervaring in de railsector heeft onze buitendienst veel kennis en ervaring opgedaan in uiteenlopende onderhoudsservices. We streven samen met u naar maximale vloot-rendabiliteit. Dit doen we op een duurzame en innovatieve manier. Dit realiseren we onder andere met een snelle doorlooptijd, flexibiliteit en de beste kwaliteit tegen de laagst mogelijke kosten.

Kwaliteit en veiligheid

DSP beschikt over een speciale ISO-normering TS 22163 die helemaal gericht is op de railsector. Hiermee tonen we aan wat we in huis hebben qua expertise en kwaliteitsmanagement. Ook hebben wij het algemene ISO 9001 keurmerk en beschikken onze monteurs over een VCA/SCC-certificaat.

24/7-service

Hoewel we veel werkzaamheden uitvoeren bij ons in de werkplaats, is onze dienstverlening flexibel en dag en nacht bereikbaar. Met onze buitendienst zorgen we ervoor dat onze 24/7-service garant staat voor totale ontzorging.

Hightech proefstand

Uw motoren toch aan uitgebreide tests onderwerpen? Dat kan op onze volledig autonome proefstand bij ons op locatie. Op onze proefstand proefdraaien we motoren en stellen we een uitgebreid testrapport voor u op.
Copyright DSP © 2024 All Rights Reserved
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
|
Disclaimer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram