Prestaties uitgebreid meten

Proefdraaien

Temperaturen (inlaat, uitlaat), turbodrukken, oliedruk, brandstofverbruik, toerentallen, koppel (Nm), vermogen (kW) en emissie: cijfers uit dergelijke metingen zijn ontzettend waardevol. Ze geven immers inzage in de componenten van uw aandrijfsystemen, zoals dieselmotoren, powerpacks en transmissies. DSP kan deze metingen voor u verzorgen. Dat doen we op één van onze uitgebreide, hightech proefstanden in onze werkplaats in een vermogensrange van 100 tot 3300kW. 

Onze proefstanden zijn uitgerust met twee PowerTest waterremmen en een mobiele Superflow waterrem waarmee we de prestaties van uw motoren tot in detail kunnen meten. Nadat wij uw motor, powerpack of transmissie hebben getest op onze proefstand, wordt er altijd een uitgebreid testrapport opgesteld en geleverd. In dit rapport worden alle belangrijke parameters vermeld. Deze data wordt vervolgens opgeslagen in ons systeem waarmee we automatisch een gedetailleerde datahistorie en een productvolgsysteem voor onze klanten opbouwen.

Uw motor laten proefdraaien?

Onze diensten

  • Belast proefdraaien tussen 100 en 3300 KW 
  • Proefdraaien voor derden 
  • Reparaties en kleine herstellingen 
  • Diagnoses 
  • Metingen 
  • Testrapportages
  • Emissiemetingen 
  • Testen met alternatieve (fossiele) brandstoffen. 

Onze toonaangevende merken

We werken dag in dag uit aan producten van uiteenlopende aandrijfsystemen en hebben in de loop der jaren onze kennis flink uitgebreid. Dankzij deze ervaring zijn we in staat om uw product perfect op maat te testen en af te stellen. Dit doen we voor alle toonaangevende merken zoals MTU, Caterpillar, Cummins, Mercedes, Paccar (DAF), MAN en MGO. Op transmissiegebied zijn ZF, Voith en Gmeinder regelmatig op onze proefstand te vinden. Zodra de producten de test in onze proefstand hebben doorstaan, bent u verzekerd van een goed product. 

Onze high-tech warmte terugwinning!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor DSP belangrijk, daarom gaan wij zorgvuldig om met de energie die vrij komt tijdens het proefdraaien van motoren. De warmte die wordt gegenereerd tijdens het proefdraaien van motoren wordt opgevangen en ingezet om het bedrijfspand te verwarmen. Hierdoor zijn we instaat om het gasverbruik met ruim 80% te reduceren.

ISO 9001 & ISO/TS 22163 gecertificeerd

We zijn ISO 9001 en ISO/TS 22163 gecertificeerd. Hiermee voldoen we dan ook aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Nu en in de toekomst: we houden ons kwaliteitsniveau continu op peil.

Onze waterremmen

De grote waterrem is de Power Test 45X10, die belast kan proefdraaien tot en met 3.300 kW (4.500 pk). De kleine waterrem, de Power Test 50X02, kan belast proefdraaien tot 750 kW (1.000 pk). Dankzij deze twee waterremmen verkrijgen we een hoge mate van flexibiliteit.

Uitgebreide datahistorie

Bij elke onderhoudsbeurt, revisie of belast proefdraaien slaan we de gegevens op en bouwen we een nauwkeurige datahistorie op voor onze klanten. Overzichtelijk en informatief.
Copyright DSP © 2024 All Rights Reserved
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
|
Disclaimer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram