Markten

Samen voor het spoor in binnen- en buitenland

We blijven werken aan de toekomst en zijn continu bezig met het innemen van een nog betere positie in de spoorwegmarkt. Op dit moment hebben we vestigingen in Tilburg, Nederland, en Brzóza, Polen. Beide vestigingen dragen bij aan ons doel: onze klanten in binnen- en buitenland 24/7 nationaal en internationaal ontzorgen. Ons merk heeft de afgelopen jaren meer naamsbekendheid gekregen in Europa, waaronder Duitsland, Polen, Tsjechië, Finland, België, Frankrijk en Spanje. Hierbij boren we ook nieuwe markten aan: de scheepvaart is er daar een van. Sinds kort is DSP Marine opgericht, een nieuwe vestiging in Tilburg die volledig is gericht op de scheepvaartsector.

Meer weten over onze services in uw land?

Goederenvervoerders

Optimaal rendement van uw goederenvervoer

Jaarlijks wordt er zo’n 40 miljoen ton aan goederen over het spoor vervoerd, van Nederland naar het buitenland, vice versa of binnen de landsgrenzen. Goederen vervoeren doet u het liefst zo efficiënt mogelijk en tegen een zo laag mogelijke prijs. Hiervoor is continu hoogwaardig onderhoud nodig van spoorwegmaterieel. DSP repareert, reviseert en onderhoudt uw aandrijfsystemen en componenten, en levert nieuwe originele onderdelen als deze aan vervanging toe zijn. Samen behalen we met uw vloot het meest optimale rendement.

Reizigersvervoerders

Reizigers vervoeren tegen minimale kosten

In het openbaar vervoer draait alles om betrouwbaarheid, reistijd en gemak. Van technisch onderhoud aan motoren tot snelle servicebeurten en van reiniging tot korte en lange termijn revisie: DSP heeft alles in huis om uw treinstellen te repareren, reviseren en onderhouden. Het resultaat? Een vloot waarop u op kunt vertrouwen en die altijd inzetbaar is. Samen zorgen we ervoor dat miljoenen treinreizigers dagelijks op tijd, veilig en in goed onderhouden treinstellen op hun bestemming aankomen.

Leasemaatschappijen

Rendabele verhuur van uw spoorwegmaterieel

De aanschaf van spoorwegmaterieel is kapitaalintensief: dit maakt spoorwegmaterieel bij uitstek geschikt voor leasing. Als leasemaatschappij beschikt u over een brede en kostbare vloot aan spoorwegmaterieel. Om dit materieel zo rendabel mogelijk te verhuren aan spoorwegvervoerders is een optimale conditie belangrijk. DSP biedt professioneel onderhoud, reparatie en revisie voor aandrijfsystemen en alle gerelateerde componenten voor uw vloot. Samen verkorten we de doorlooptijden en verlagen we uw stilstand.

Marine

Uw schip op tijd op plaats van bestemming

Naast het vervoer per spoor is vervoer over het water een sterk groeiende mobiliteit. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw schip optimaal presteert om zo volgens schema op plaats van bestemming te kunnen aanmeren. Om onze klanten ook op het water volledig te ontzorgen is onze dochtermaatschappij DSP Marine opgericht. Beheerd, onderhoud of bent u eigenaar van een vaartuig? Wij reviseren, repareren en onderhouden de aandrijflijn van uw vaartuig in de beroeps en pleziervaart (vanaf 20m). Bij u op locatie of op een van onze locaties

Treinwerkplaatsen en spooronderhouders

24/7 werken aan een optimaal beschikbaar spoor

Als treinwerkplaats of spooronderhouder werkt u er non-stop aan om het spoor beschikbaar en betrouwbaar te houden. Hiermee worden onnodig oponthoud, vertraging en omleidingen voorkomen. DSP helpt u graag bij het realiseren van een optimaal beschikbaar spoor. We repareren, reviseren en onderhouden aandrijflijnen en bijbehorende componenten. Samen houden we het spoor in binnen- en buitenland veilig.
Neem contact op
Copyright DSP © 2024 All Rights Reserved
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
|
Disclaimer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram